Reflexológiai látás


Ugyanis a talp idegellátása rendkívül gazdag, több mint Ezért alkalmas arra, hogy rajta keresztül a szervezet egészét kezeljék. Minden szervnek megvan a pontos helye és gyógyítási módja a reflexológiában.

Навигация по записям

Kialakulás A reflexológia gyökerei a kereszténység előtti időkig vezethetők vissza. Az ókori Egyiptomiak használták a gyógyítás ezen módján, ennek nyomait éves egyiptomi síremlékeken is fellelhető. Az amerikai őslakók is ismerték a reflexzónákat.

reflexológiai látás

Kultúrájukban művészetnek, egy szent szertartás részének számít. Mindez számunkra ig ismeretlen volt. A csendet egy amerikai fül-orr-gégész, William Fitzgerald törte meg, ugyanis ekkor kezdte el alkalmazni a talpmasszázst.

reflexológiai látás

Innentől kezdve meghódította az egész világot, reflexológiai látás ma már számos helyen alkalmazzák betegségek gyógyítására. Térkép testünkön A talpunk megfelel a testünk térképének, minden terület egy-egy szervnek feleltethető meg. A különböző szervek helye megtalálható a talpon.

  1. Szemfájás reflexológiája
  2. Reflexológia - Tudástár
  3. Csak azok érthetik meg a látás fontosságát, akiktől a látás ajándékát megtagadták, vagy azok, akik elvesztették látásukat.

A jobb láb a jobb oldali szerveknek, a bal láb a bal oldali szerveknek felel meg. A talpon nemcsak rengeteg idegvégződés található, de a testet behálózó energiapályák, meridiánok is itt végződnek.

reflexológiai látás

Testünk akkor működik egészségesen, ha benne az energia szabadon áramlik, és átjár minden sejtet. Amikor az áramlás valahol valamiért elakad, akkor az ott levő reflexológiai látás energiahiány alakul ki, vagyis megbetegszik.

reflexológiai látás

Megfelelő talpmasszázs szinte minden problémán segíthet. Hiszen a lábfejünkön, a talpunkon található speciális zónák masszírozása hatással van szervrendszereinkre.

Business Theme

Jótékony hatása Szabályozza a hormontermelő mirigyek működését és csökkenti az esetleges fájdalmakat. Pozitívan hat szív- és keringési panaszoknál is, kedvezően befolyásolja a légzőszervi asztma, allergiaa hólyag- a vesepanaszokat, az emésztési zavarokat, a reumát és a bőrproblémákat is.

Serkenti a vér- és nyirokkeringést, ezáltal elősegíti a lerakódott salakanyagok távozását, és erősíti az immunrendszert. Energiákat tesz szabaddá, mellyel a tartás, és az arckifejezés is megváltozik.

Szempontok 2 - Látásjavítás akupresszúrával

Lelki problémákban is segítséget nyújthat.