Myopia osteopathia, BNO kereső


myopia osteopathia

Fekete-fehér és színes fotókat, ábrákat tartalmaz. További szerzők a könyvben. Első magyar nyelvű kiadás.

myopia osteopathia

Előszó Ma is élénken emlékszem kezdő orvos koromból arra myopia osteopathia nevezetes délutánra, amikor Kerpel-Fronius Ödön professzor klinikánk könyvtárába kísérte és bemutatta vendégét, Nelson professzort. Különös érzés Tovább Előszó Ma is élénken emlékszem kezdő orvos koromból arra a nevezetes délutánra, amikor Myopia osteopathia Ödön professzor klinikánk könyvtárába kísérte és bemutatta vendégét, Nelson professzort. Különös érzés volt közelről látni és személyesen hallani e szerény, kedves mosolyú, ugyanakkor határozott egyéniségű szaktekintélyt, aki nagyszerű könyvén keresztül már addig is régi ismerősünknek számított.

myopia osteopathia

A reggeli referálókon és a viziteken nemcsak a Myopia osteopathia utcai Gyermekklinikán szinte minden nap elhangzott egy-egy idézet tankönyvéből a betegekkel kapcsolatos gondok kapcsán, s a "Nelson-könyv"-ből vett hivatkozások általában a leghevesebb szakmai vitákat is eldöntötték.

A hazai gyermekorvosok régi vágya teljesül e tankönyv első magyar nyelvű kiadásának megjelenésével.

myopia osteopathia

Bár a magyar kiadás hatodikként következik a francia, orosz, indonéz, spanyol és portugál után, egyértelműen olyan igényt elégít ki, amely régóta érezhető volt. Igaz, hogy egyre több orvoskolléga és orvostanhallgató myopia osteopathia angolul, mégis jelentősen megkönnyíti a gyors, életfontos döntésekhez szükséges forrásmunka használatát, ha ez anyanyelvünkön hozzáférhető.

myopia osteopathia

Részletessége, a gyermekgyógyászat valamennyi területét felölelő terjedelme, korszerű adatai, szemléletes táblázatai és ábrái alkalmassá teszik e könyvet arra, hogy gyors eligazítást és segítséget nyújtson a gyakorló orvos munkájához. Vissza Tartalom.

myopia osteopathia