Látásvizsgálatok megállapítják


látásvizsgálatok megállapítják

A nagy sikerre való tekintettel a Trend Optika csoport üzleteiben idén is elindult, az Országos Multifokális szemüvegkampány, melynek középpontjában a multifokális szemüveg áll.

Országosan a multifokális szemüvegkampányban résztvevő szaküzletek a Trend Optika csoport szombathelyi, budapesti, győri, kecskeméti, hévízi és keszthelyi szalonjai, melyek a Semmelweis Egyetem által alapított Semmelweis Kft országos vizsgáló pontjai.

látásvizsgálatok megállapítják

Multifokális és egyfókuszú szemüveglencse féláron! A Trend Optika ismételten és egy egyedülállóan látásvizsgálatok megállapítják lehetőséggel tudja fogadni pácienseit, amely megoldást kínál a látásproblémák feltárására még a jelenleg kialakult járványügyi helyzet tükrében is. Gépparkunkat olyan módon bővítettük, hogy egy speciális, 9 lépésből álló szemészeti vizsgálatot tudunk végezni.

látásvizsgálatok megállapítják

Üzletünkben érintésmentes, non-kontakt vizsgálatra van lehetőség a Vision R típusú legmodernebb phoropter készülékkel, amely a dioptria század pontosságú meghatározását is képes elvégezni. Ez egy olyan, európai szinten is egyedülálló szemészeti eljárás, amely a vizsgáló szemész szakorvos vagy diplomás optometrista és a páciens számára lehetővé teszi, hogy a javasolt maximum távolságot tartva, a látásvizsgálatok megállapítják érintkezés minimalizálásával részt vehessenek a vizsgálaton, amely megállapítja a pontos dioptriaértéket.

Szeretnénk biztosítani látásvizsgálatok megállapítják érdeklődőt, hogy a szemészeti vizsgáló és az üzlettér fertőtlenítése folyamatos, a legszigorúbb követelményeknek megfelelően.

látásvizsgálatok megállapítják

Vizsgálatra óránként egy páciensnek tudunk lehetőséget nyújtani és minden vizsgálat után a készülék - melynek érintése nem szükséges - teljeskörű fertőtlenítése elvégzésre kerül. Nézd meg üzleteinket, és jelentkezz látásvizsgálatunkra ide kattintva!