Hogy látod


A helyiséget felszerelése és az azt használók hogy látod alapján az alapterülete, vagy az ahhoz kapcsolódó mosdó, WC darabszáma és nemek közötti elkülönítése, nem tükrözi a XXI.

Újabb probléma, amit az hogy látod után több mint 8 hónappal nem volt képes, a magát igencsak sikeres vállalati vezetésnek felszámolni, pedig minden nyilatkozatukban csak pozitív eredményekről számol be a társaság felső vezetése. Itt elsősorban Kameniczky igazgató úr felelősségét lehetne forszírozni, mivel a területi bejárások során, neki látnia kellene azokat a negatív állapotokat, amiről beszélünk és a jövőben képekkel is illusztrálva fogunk beszámolni.

hogy látod

Kérem a kolléganőket és kollégákat, hogy azokról a szolgálati helyekről, ahol nem a XXI. Ezekből a hogy látod készítünk egy albumot, amit a weboldalunkon közzé teszünk.

hogy látod

A beküldő személyét anonim módon kezeljük, tehát a munkáltató nem értesülhet a képet készítő és beküldő személyéről! Nézzük meg, hogy a társaság vezetőinek irodáihoz képest, milyen állapotúak azok a helyiségek, ahol az autóbuszvezetők a pihenő idejüket töltik, vagy ahol például a termelésirányítást végző, forgalmi hogy látod dolgoznak és nem szemlátás kezelése sorban a karbantartó munkások a munkaközi szünetben étkeznek, vagy öltöznek, tisztálkodnak.

Dobi István.

hogy látod