Törött látás. Mit nevezünk látótérkiesésnek?


törött látás

Törött üveg látás Legfrissebb cikkek a témában Látásromlás gyermekkorban - Miért gyorsítja a folyamatot, ha kütyüket néz a gyermek? Praktikus tanácsok kontaktlencsét viselőknek Milyen szemüvegkeretet válasszunk?

  • Mi okozhat látászavart?
  • Látás számítógépes torna vitaminok
  • Milyen látás glaukómában
  • A blow-out törés gyanúja a tüneteken alapul.
  • Látás 120 százalék mit jelent
  • Mi okozhat látászavart?
  • Keratoconus – Wikipédia
  • A szem fénytörési hibái A fénytörési hibák nagyon gyakoriak, a lakosság mintegy felét érintik.

Kancsalság - Tünetek és kezelés A farkasvakság egyik fő oka: a retinitis pigmentosa Tisztelt DoktorÚr! A szemem előtt mintha törött tükör lenne.

Törött látás fénytörési hibára utal a panaszom Milyen fénytörési hibára utal a panaszom? Ha állandó a panasz, a távoli rossz látás leggyakrabban, a hibás távoli fénytörés myopia problémája. Időnként jelentkező panasz lehet akkor, ha hosszabb ideig tartó közeli munka után, távolra nézéskor pár pillanatig vagy percig, távolra homályosan lát valaki. Ilyenkor a fokozott alkalmazkodás okozza a távoli rossz látást, ez fontos információ az Önt vizsgáló orvosnak vagy optometristának! Egyéb, az egész szervezetet érintő betegségnek magas vérnyomás, cukorbetegség is lehet tünete a távoli rossz látás.

Ez már a harmadik napja tart, mindkét szememen egyformán. Rendkívül megrontja a látásomat, a vezetést, az olvasást, mindent. Komoly betegségtől félek a háttérben Lehetséges? Köszönöm KP.

törött látás

Cserháti Zoltán válasza a látásromlás témában Tisztelt Hölgyem! Sajnos nem írta le, hogy a korábban tapasztaltak során elment-e végül szemészhez, és, hogy mi lett a megoldás, diagnózis.

Nem írta le, hogy mennyire romlott meg törött látás látása akkor és törött látás. Amennyiben három napja tartó panaszról van, ami zavarja a látásában, a mindennapokban, mindenképpen törött látás szakemberhez fordulni.

Az érzékelés tudománya - A látás

A leírás alapján több dolog merül fel, azonban ezek egyikét sem írhatom szemészet: glaukóma, mivel kevés információ áll rendelkezésemre, így nem tudom, hogy mi állhat a háttérben. Lehet, hogy "csak" szárazak a szemei, de az is lehet, hogy szürkehályog alakult ki, esetleg más, súlyosabb elváltozás.

A szem fénytörési hibái

Remélem segítettem. Üdvözlettel, Figyelem! A válasz nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, diagnózist és terápiát. A kérdésben megfogalmazottakért portálunk nem vállal felelősséget.

törött látás