Rövidlátás akupunktúra. Navigációs menü


Ez a szolgáltatás a szentendrei rendelőben érhető el!

szemész pr vernadsky

Optika - látásvizsgálat Időpontot foglalok Az emberek nagyrésze csak akkor megy el látásvizsgálatra, amikor már számottevően romlott a látása, pedig a vizsgálattal nem csak életminőségünkön javíthatunk, hanem számos szemészeti betegséget kiszűrhetünk, megelőzhetünk, ami később akár súlyos látásromlást is okozhat, sőt egyéb betegségek pl. A teljeskörű látásvizsgálatot diplomás optometrista szakember végzi, mely kb percet vesz igénybe.

Ezután az látszerész optikus szakember szemüveg készítési lehetőséget is kínál pácienseinknek.

sony kilátás 3-mal

Mikor van szükség látásvizsgálatra? Egy átfogó látásvizsgálat elvégeztetése, illetve a már viselt dioptria ellenőriztetése évente javasolt.

szem-gyémánt látás helyreállítása

Panasz esetén ugyanakkor mielőbbi látásvizsgálat szükséges. A homályoslátás különböző típusai - a myopia - rövidlátás, hypermetropia - távollátás, asztigmia, presbyopia — öregszeműség - a leggyakoribb panaszok, amelyekkel szakemberhez érdemes fordulnunk.

Teljeskörű látásvizsgálat: A diplomás optometrista szakember feladata a mindenre kiterjedő látásvizsgálat elvégzése.

A rendelőnkben alkalmazott terápiák: akupunktúra, fülakupunktúra, moxaterápia, köpölyözés, masszázs, vagy ezek kombinációja. Akupunktúra Az akupunktúra a hagyományos kínai orvoslás egy része, amelynek több ezer éves múltja van. A két erő egyensúlyt tart fenn normális körülmények között mind az emberi szervezetben, mind a világban. Az emberi testben, ha az arányok egyensúlya felbomlik, betegség alakul ki. Tehát az egészséget jelenti a Yin-Yang egyensúly, és a betegséget pedig a kiegyensúlyozatlanság.

Ez magában foglalja a számítógépes dioptria-meghatározást, majd a próbakerettel és a lencsesorral történő finomkorrigálást, végül a páciens számára legjobb távoli és közeli szemüveg dioptriájának kiszámítását.

Az optometrista szakembernek a szemészeti prevenció területén is nagy szerepe van.

Egy kezelés sorozat 6 kezelésből áll, hetente 1x.

Munkája fontos része ugyanis, hogy ha az alapos látásvizsgálat során valamely szemészeti, vagy esetleg általános betegség rövidlátás akupunktúra felmerül benne, úgy javaslatot tesz a megfelelő szakorvos felkeresésére. Az optometrista munkája során egy csapatot alkot látszerész optikus kollégájával, akinek feladata az optometrista által kiszámított látásvizsgálati eredmények alapján a páciens számára legmegfelelőbb szemüvegkeret-típus és szemüveglencse-típus kombinációjának kiajánlása, majd pedig a szemüveg elkészítése, végül pedig a páciensre illesztése.

gyógyszeres kezelés rövidlátás

A látásvizsgálat menete: Anamnézis felvétele: ennek során az optometrista szakember kérdéseket tesz fel a páciensnek jelen panaszáról, fennálló betegségeiről, korábbi rövidlátás akupunktúra és szemészeti betegségeiről, rendszeresen szedett gyógyszereiről, rövidlátás akupunktúra a családjában előforduló általános- és szemészeti betegségekről. Objektív mérés: számítógépes dioptria meghatározás auto kerato-refraktométer segítségével.

Szubjektív dioptria meghatározás: a dioptria finomhangolása próbakeret, lencsesor, visustábla és olvasópróba segítségével. A végleges dioptria kiszámítása: az optometrista számításai és a páciens szubjektív érzései alapján közös döntés születik a végleges dioptriáról.

Tweet A látászavarnál itt nem betegségről van szó abból ered, hogy a képek rosszul fókuszálódnak a retinára. A fókuszálás a szem esetében a külső képek pontos, de csökkentett reprodukciója a retinára, ez a megjelenítés egyébként fordított.

Így a vizsgálat végén a mi a dinamikus látás számára legkényelmesebb, optimális, ugyanakkor szakmailag is megfelelő dioptria kerül felírásra, melynek alapján elkészítjük a szemüveget. A Rövidlátás akupunktúra optikában kiváló minőségű, személyre rövidlátás akupunktúra szemüveglencsék teljes kínálatával színezett, fényre sötétedő, rétegkezelt, kékfény-szűrős, egyfókuszú, bifokális, multifokális, dioptriás napszemüveglencsevalamint szemüvegkeretek széles választékával elegánstól a sportosig állunk pácienseink rendelkezésére, hogy a látásvizsgálatot és az egyeztetést követően a legmegfelelőbb szemüveget készíthessük el Önöknek.

látás fizikai folyamat

Értesítjük kedves Pácienseinket, hogy látásvizsgálatra előjegyzés nélkül is fogadjuk az érdeklődőket! Nyitvatartási időpontjaink:.