Pásztor nézet, Közép menü


Pásztor István a Vajdasági Magyar Szövetség tagja, annak Az A es többségi választási rendszer szerint tartott választásokon Vajdaság Pásztor nézet Képviselőházának képviselőjévé és Vajdaság AT Képviselőházának elnökévé választották.

pásztor nézet hogyan lehet azonnal helyreállítani a látást

A os Vajdaság autonóm tartományi képviselőházi választásokon ismét képviselőnek és másodszorra is Vajdaság AT Képviselőházának elnökévé választották. Elnöki tisztsége alatt, a felelősség etikája által vezérelve sikerült megőriznie Vajdaság Autonóm Tartomány Képviselőházának méltóságát, népszerűsítenie a kulturált politikai párbeszédet, megmutatnia a különböző politikai nézetek méltányolásának készségét, hogy megóvnia a tisztelet, az egyenlőség és az igazságosság szellemét Vajdaság AT Képviselőházának valamennyi képviselője iránt.

pásztor nézet mínusz a láthatáron

Pásztor István képviseli Vajdaság AT Képviselőházát és gondoskodik annak munkájáról a megállapodáson alapuló legjobb politikai pásztor nézet hagyományai mentén, az együttélés és az interkulturális politikák értékeit, mint Vajdaság Autonóm Tartomány egyetemes értékeit népszerűsítve, azon politikai elv által vezérelve tevékenységének egész ideje alatt, hogy a nemzeti kisebbségek jogainak intézményes védelme nélkül nem beszélhetünk a jogállamiság megerősítéséről és a demokratikus intézmények megszilárdításáról.

Pásztor István a Képviselőház elnökeként folytatta sokéves elkötelezettségét a Vajdaság gazdasági fejlődésével kapcsolatos kérdések iránt a régióközi határon átívelő partneri együttműködés politikájának megerősítésén keresztül, különös figyelmet szentelve a vajdasági helyi önkormányzatok szükségleteinek.

pásztor nézet videó lézer látáskorrekció