Másfél nézet. Betűméret:


a könyvek károsítják a látást hogyan lehet visszaállítani a látást görcs esetén

Vissza a főoldalra Másfél milliárd forintból újul meg a Székesfehérvári Campus Az Emberi Erőforrás Operatív Program keretében a Budapesti Corvinus Egyetem másfél nézet milliárd millió forintot nyert el a Székesfehérvári Campus második épületének felújítására, oktatási infrastruktúrájának kiépítésére. A támogatási szerződést az egyetem megkötötte a magyar állammal, a projekt előkészítési szakasza már zajlik, a tervek szerint a kivitelezés ősszel indulhat el.

A projekt hivatalos megnyitóját A campus ma még felemás képet mutat: a látogatók az egyik oldalon egy modern, infrastruktúrájában minden igénynek megfelelő egyetemi épületet, a másikon annak ablakok, ajtók nélküli, romos ikertestvérét láthatják.

mit kell inni a látásélességért miért csökken a látás este

Az épület renoválásával párhuzamosan Székesfehérvár Megyei Jogú Másfél nézet rendezi a környező zöldterületeket is. Az egyetem és a város közös célja, hogy a campus ne csak a tudás otthonává, hanem közösségi térré is váljon.

glaukóma és látás látás a jelzett szerint

Az épületben a fős és 80 fős előadótermek mellett több kisebb oktatótermet, két konferenciatermet, illetve többcélú konzultációs szobákat, tantermeket és számítógépes szobákat alakítanak ki. Az épület tetőtere ad majd otthont a campus saját könyvtárának, valamint itt kap helyet az EFOP 3.

Minden terem a legmodernebb informatikai és audiovizuális eszközökkel lesz felszerelve, az infrastruktúra pedig maradéktalanul megfelel majd a környezetvédelmi, energiahatékonysági elvárásoknak.

hiperópia technika mi a dioptriás látásélesség