Mopra látásvizsgálat


mopra látásvizsgálat

Ingyenes látásvizsgálat a művelődési központban Egészségügy A június 5-i jótékonysági rendezvényt a kiskunfélegyházi Móra Ferenc Művelődési Központban tartották. A kezdeményezés nagy sikerrel zárult, majdnem negyven lakos vette igénybe a szolgáltatásukat és számtalan újrahasznosítható szemüvegkeretet hoztak magukkal a páciensek, amelyeket rászoruló emberek fogják megkapni új lencsékkel ellátva.

Kategória: Szemüveg Kedves Környezettudatos Vásárlóink! Vásároljon egy Zeiss szemüveg tisztító spray-t, törlőkendővel. Őrizze meg az üveget, és így már csak újratölteni kell a következő alkalommal.

A Lions Klubok Nemzetközi Szövetsége ma már a világ legnagyobb civil szervezete. Mopra látásvizsgálat klubtagok idejüket, képességeiket és anyagi forrásaikat áldozzák arra, hogy adományokat gyűjtsenek jótékony célokra.

mopra látásvizsgálat

A kecskeméti klub tagjai rendszeresen támogatják az SOS gyermekfalvak lakóit, a felnőtt fogyatékosok nappali foglalkoztatójának gondozottjait, hátrányos helyzetű és nagycsaládok tehetséges gyermekeit, a vakok és mopra látásvizsgálat látók embertársakat, a Vojtyla ház gondozottjait, illetve rendszeresen végeznek ingyenes szemszűréseket és segítő kezet nyújtanak a katasztrófa sújtotta családoknak is.

Tagjai sokféle területen tevékenykednek, vannak közöttük borászok, pedagógusok, orvosok, ügyvédek, könyvelők, mérnökök, építészek, művészek, marketinges szakemberek mopra látásvizsgálat cégvezetők is.

mopra látásvizsgálat