Maszturbációs látásból


Három dizájner, Hsin-Jou Huang, Szu-Ying Lai és Chia-Ning Hsu fogyatékkal élő embereknek próbálnak meg segíteni a szexuális igényeik kiteljesedésében egy háromrészes maszturbációs készlettel, ami egy bodyt, egy maszkot és egy távirányítót  tartalmaz — írta a Dezeen.

maszturbációs látásból

A Ripple nevű készlet az összes érzékszervet stimulálja, így a tapintást, a látást, a hallást és a szaglást is a három szerkezettel: a párnázott, felfújható body, egy távirányító és egy szemmaszk fülhallgatóval, ami feromonokat is kibocsát.

A body melegítő, felfújódó részeket tartalmaz — például a mellnél és a comboknál —, amik olyan hatást váltanak ki, mint az emberi érintés.

maszturbációs látásból

Valamint vibrációs részei is vannak a nemi szervnél. A váll- és a hasi résznél is vannak melegedő, felfújódó részek, amik a végén segítenek, olyan maszturbációs látásból váltanak ki, mint egy ölelés.

A maszk a mesterséges fény kizárásában segít, a fülhallgatón keresztül pedig ASMR megy, hogy könnyebben menjen az ellazulás.

maszturbációs látásból

Fotó: Behance. A Ripple-nél csak a fel- és levételéhez kell segítség, teljes elvonultságban lehet használni.

Mi a baj a pornóval és az önkielégítéssel? - KV

Huang, Lai és Hsu azt reméli, találmányuk nem csak segít a fogyatékkal élőknek, hanem fel is hívja a figyelmet, mennyire kevés olyan eszköz van, ami a szexuális igényeik kielégítéséhez segítené őket.

Kiemelt kép: Behance.

Maszturbálás és félelem Régóta maszturbálók sok sok eve 12 éveskoromtól Felek attol hogy valami egészségügyi problémám lesz tőle sokszor vagyok fáradt meg a látás is homályos. Neha Derekam is fáj néha ott a farok csontnál lehet van köze hozza? Félek hogy a méretem is kisebb tőle vagy hogy az erek mar elroncsolódnak Felek tenyleg meg fiatal vagyok egészséges akarok lenni.