Látásvizsgálat luxusoptikában, Свежие записи


Kimagasló kiszolgálás.

látásvizsgálat luxusoptikában

Prémium és luxus márkák széles választéka mindkét hévízi optikánkban. Minőség Nem csupán termékeinkre jellemző az exkluzivitás. Diplomás optometrista kontaktológusunk és látszerész mestereink mindent megtesznek, hogy vendégeink a legmagasabb minőséget élvezhessék.

látásvizsgálat luxusoptikában

Szakértelem Mindkét hévízi üzletünkben kimagasló szakértelemmel, exkluzív kiszolgálással, modern technológiai háttérrel, prémium minőségű termékekkel és a Trend Optika csoportra jellemző szakmai elhivatottsággal és tapasztalattal várjuk vásárlóinkat. Elegancia Vendégeink diszkrét, elegáns és kényelmes környezetben válogathatnak a világmárkák teljes szortimentjéből.

látásvizsgálat luxusoptikában

Kollégáink mindent elkövetnek, hogy segítsenek megtalálni a tökéletes szemüveget és lencsét. A Trend Optika Csoport tagjaként az Admirál Optika már több mint 20 éve szolgálja ki a hazai és a külföldi vendégeket egyaránt.

látásvizsgálat luxusoptikában

Mindkét hévízi üzletben kimagasló szaktudással, a legmodernebb technológiával, exkluzív környezetben várjuk vendégeinket. A magasan kvalifikált szakembereknek és a prémium minőségű termékeknek köszönhetőn az Admirál Optika már évek óta a Safilo látásvizsgálat luxusoptikában a Luxottica hivatalos partnere, továbbá elnyerte a Varilux Mester Optika címet is.

látásvizsgálat luxusoptikában