Látásélességi gyakorlatok, Élettani gyakorlatok


látásélességi gyakorlatok

Felvétel a kívánságlistára Telepítés Ez az ingyenes alkalmazás bemutatja a bemutató videókat, gyakorlatokat a fáradt látás és sok más rendellenesség javítására. Látásélességi gyakorlatok a gyakorlatok elengedhetetlenek a szemészeti, a rövidlátás, a hyperopia, az asztigmatizmus A szabad szemmel tartott szemet, amit naponta ajánlunk, naponta kell elvégezni a fáradtság és a száraz szem csökkentése érdekében.

látásélességi gyakorlatok

Segít megnyugodni és megnyújtani azokat a szemeket, amelyeket hosszabb ideig helyzetben rögzítettek, mozogtak és szemmozgatók, balról jobbra és átlósan. Ez az ingyenes alkalmazás magában foglalja a jóga gyakorlatokat a szemek számára, amelyeket a gyakorlatban lehet kikapcsolódni.

látásélességi gyakorlatok

Ezek a szem jóga technikák is segítenek erősíteni a izmokat a szemek. A szem jóga is hasznos számos szem betegség megelőzésére. Továbbá, ha hasznosnak bizonyult a szabad szemlélő gyakorlatok látásélességi gyakorlatok, hasznos lehet a szemük megerősítésére irányuló gyakorlatok megtanulása, akkor másokkal is megoszthatja őket a szociális hálózatokon keresztül.

látásélességi gyakorlatok

Köszönjük érdeklődését az ingyenes szemérzési feladatok elvégzéséhez és a szem betegségének és betegségének megelőzéséhez.