Látáskezelő eszközök


Ha látásproblémáid merülnek föl a stroke után, akkor fontos tudni, hogy milyen látáskezelési lehetőségek vannak. Ahogy stroke után gyógytornával helyreállítható a testmozgás, kezeléssel helyreállítható a látás is.

Látáskezelő játékok

A potenciális javulás egyrészt attól függ, hogy milyen típusú ak a látásproblémá kmásrészt a kezelés mennyiségétől függ. Nos, először megbeszéljük a stroke után felmerülhető látáskezelő eszközök típusú szemproblémákat. Azt követően megbeszéljük a megoldásokat.

látáskezelő eszközök videó a szem edzéséhez

A tartós megoldásokat. Négyféle általános típusú szemprobléma a stroke után A stroke után felmerülhető szemproblémáknak négy fő típusa van: a központi látás elvesztése, a látótérkiesés, szemmozgási problémák, valamint látásfeldolgozási problémák.

látáskezelő eszközök látás 120 százalék mit jelent

Mindezek a problémák hatással vannak a teljes látótér látására, ami az a teljes terület, melyben az objektumok perifériás oldalsó és központi látásban láthatók, ahogy egy objektumra összpontosítunk. A központi látás elvesztése a középső látótér látásának képességét károsítja meg A látótérkiesés a látótér, mint az érintett oldal részeinek látásában okozott kárt jelenti A szemmozgási problémák a szemet irányító szemizmok vezérlésének képességét gyengítik A látásfeldolgozási problémák az agy vizuális bemenetének értelmezését csökkentik Ez csak egy rövid áttekintés, ugyanis a tünetek részleteinek feltárása helyett ezeknek a látásproblémáknak a kiváltó okaiba szeretnénk belemerülni.

Ha már belemerültünk a gyökérproblémába, eláruljuk a leghatékonyabb kezeléseket. A látásproblémák két fő oka A látáskezelő eszközök vezérlésének két látáskezelő eszközök van: a szemek, melyek a képi információkat fogadják, és az agy, mely a vizuális kérget foglalja magában, ami értelmezi a képi információkat.

szemtengelyferdülés

A látás két résztvevős cselekvés. Ez azt jelenti, hogy a stroke utáni látásproblémáknak két fő oka van. Ez az elváltozás pontosabban neuromuszkuláris betegség néven ismert. Ez azt jelenti, hogy a szemet mozgató izmok irányításában állnak fönn problémák, az agy látásfeldolgozása viszont kitűnő.

látáskezelő eszközök a színes látással kapcsolatos referenciák listája

Ebben az esetben a kezelés a szemizom koordinációjának helyreállítása körül forog. Erről bővebben később. Még mindig megfelelően kapják a vizuális információt. Ilyenkor a látásproblémákat az agy látásközpontjának károsodása okozza.

Gyermekek Vision Therapy

Ez a vizuális információk feldolgozásában hátráltatja az agy képességeit, ami látásproblémákhoz vezet. Ebben az esetben a kezelés az agy látásfeldolgozó képességeinek helyreállítása körül forog.

Erről is bővebben később.

  • Az innováció termeli a pénzt az egészségügyben - ezen is lehet keresni Ami a rendszert mozgatja Az egészségügyi piacon megjelenő új kezelési módok hosszú sorának csak az elején vagyunk.
  • Kiegészítők a látáshoz
  • Aszthenopia vagy fáradt szemek okai és kezelése

Valamennyi látásprobléma neuromuszkuláris zavarokra szemproblémák vagy látásfeldolgozási zavarokra agyi problémák bontható le. Ha nem tudod, hogy nálad melyik áll fönt, akkor fordulj a rehabilitációs csapatodhoz.

Ők el fognak végezni veled egy látótér tesztet, ami alapján meghatározzák, a látótered melyik részét befolyásolta a stroke. Most, hogy megismertük a két gyökérproblémát, beszéljünk látáskezelő eszközök megoldásokról. A neuromuszkuláris károsodás kezelései: Szemgyakorlatok Ha az agyad megfelelően dolgozza fel a vizuális bemenetet, de még mindig gyenge a látásod a stroke után, akkor nagy valószínűséggel a szemeidet vezérlő izmok bűnösek azért, hogy elvesztetted a látásodat, amin neuromuszkuláris kezelés segíthet.

És hogy segítsünk leegyszerűsíteni a dolgokat, a neuromuszkuláris kezelés valójában csak egy divatos szó a szemtornára.

A szemtorna a szemet irányító 6 izmot edzi, szemészeti klinika Lencse erősíti őket. Ez a szem koordinálásában és ellenőrzésében segít.

Lásd a látáskezelő eszközök utáni szemtorna útmutatóját. Kezelések a látásfeldolgozás romlására: Terápia A látásfeldolgozás romlása háromféleképpen kezelhető: Szemmozgás-terápia.