Látás kalkulátor, Fizikai Állapotfelmérő Kalkulátor


elégedetlenség a látással

A böngésző nem tudja megjeleníteni a videót. A hanggal is vezérelhető navigációs és közlekedést segítő rendszer magyar, angol és német nyelven is működik. A mobil eszközökön is használható navigációs alkalmazást — amely a piaci bevezetés küszöbén áll — nyolc partner összefogásával hozták létre.

egy szem 10 látással

A ban indult, 36 hónap alatt megvalósított projektet az uniós Horizont keretprogram AAL Active and Assisted Living — Tevékeny és önálló életvitel pályázati programjából, látás kalkulátor a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal hazai forrásaiból finanszírozták. Az Európai Bizottság által ban kezdeményezett AAL-program célja, hogy innovatív infokommunikációs technológiai megoldások szülessenek az idős emberek életminőségének javításáért.

vízió, hogyan lehet megtudni, mit

Az AAL-pályázatokhoz a kezdeményezésben részt vevő tagállamok társfinanszírozást vállalnak, erre Magyarország a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alapból évente mintegy millió forintot biztosít. A Vakok Európai Szövetsége szerint Európában nagyjából 30 millióan vannak a látásukban valamilyen szinten korlátozott emberek.

látásképzés az amblyopia számára

Az öregedő társadalmak miatt egyre nagyobb részük — jelenleg csaknem 70 százalékuk — a hatvan év feletti korosztályhoz tartozik; számukra az látás kalkulátor hétköznapi tevékenység is kihívást jelent, mint az utazás. MTI Vitamin támogatás támogatója:.