Hibiszkusz látás. Siberian Wellness Health SynchroVitals VII kapszula - 60db - VitaminNagyker webáruház


Értékelés Siberian Wellness Hibiszkusz látás SynchroVitals VII kapszula A SynchroVital sorozat a tudósok szabadalmaztatott innovatív termékei, amelyek a természetes ritmusok és az emberi bioritmusok kapcsolatán alapulnak.

A természet minden hibiszkusz látás meghatározott bioritmusok sorozatát hozta létre, amely felelős az életünkért, az egészségért és az általános állapotunkért. A rossz ökológiai viszonyok, a szabálytalan alvási szokások, a nehéz munkakörülmények, a rossz szokások és a gyakori időzóna-változások ahhoz vezetnek, hogy a természet által beállított bioritmusok hibásan működnek, amelyek sok betegség és a test korai öregedésének alapjául szolgálhatnak.

A Hibiszkusz látás segít helyreállítani a természetes bioritmusokat, elősegítve a krónóbiológiai védelmet.

hibiszkusz látás hogyan javíthatja látását lézerrel

SynchroVitals VII Antocianinokat, luteint, zeaxantint, beta-karotint tartalmazó táplálékkiegészítő Chronobiológiai készítmény, amely áfonyából és csipkebogyóból származó karotinoidokat és antocianinokat tartalmaz. Javítja a látást, különösen az éjszakait.

hibiszkusz látás triptofán és látás

Azon túl segít megelőzni a középkorú és idős emberek retinájában zajló oxidációs folyamatokat. Az A-vitamin hozzájárul a normális látás fenntartásához.

Vérnyomáscsökkentő, májvédő, gyulladásgátló hatása miatt is érdemes megkóstolni az arab világ kedvelt italát, a hibiszkuszteát. Tele van vitaminnal, de gazdag ásványi anyagokban, így magnéziumban, nátriumban, káliumban és foszforban.

Egy kapszulában mg : Hibiszkusz virág kivonat Hibiscus sabdariffa L. Az érrendszeri betegségek és számos látászavar gyógyítása mellett a diabétesz kiegészítő kezelésére is használják. Rendszeres fogyasztása már rövid időn belül javíthatja az éjszakai látás élességét, erősségét, gyorsabban alkalmazkodik a szem a megváltozott fényviszonyokhoz.

hibiszkusz látás triphala látás

Az időskori látásromlást is csökkenti, mert lassítja a szem belső nyomásának emelkedését és a periférikus látás elvesztését. Sárgafoltra és szürke hályog terápiájában is hasznosítják, antocianidintartalma lassítja a hályog kifejlődését és romlását.

Amerikai karmazsin - festőszőlő, festőbogyó, berzsenyi vérfürt Őshazája Amerika, nálunk disznóvényként ültetik. Évelő növény, erős répaszerű gyökérzettel ami megtart egy nagy terjedésű méter magas növényt. Levelei nagyok, lándzsa szerűek. Virágzata hengeres fürt, dús, tömött. Júniustól szeptemberig folyamatosan virágzik.