Helyreállítási négyzetek


Vizsgáljuk meg mindegyiket részletesebben.

A nem mentett Word-dokumentumok biztonsági mentése és visszaállítása a Windows 10 rendszeren Úgy tűnik, hogy minden felhasználónak van egy meséje, ahol ők vagy valamelyikük ismeretes személye váratlan esemény - például áramszünet miatt - elvesztette óráit és óráit a munkájának előrehaladása miatt, amely újraindította a számítógépet, és megtisztította a dokumentumot.

A Windows 7 visszagörgetésekor az összes személyes fájl a helyén marad. Tehát nem kell aggódnia emiatt. De itt van egy árnyalat. A helyreállítás során a mai nap és az a nap között rögzített fájlok eltűnhetnek, amelyre visszavonást választ.

Könnyű helyreállítási program a törölt fájlok helyreállításához. EasyRecovery fájl-helyreállítás.

Ezért, ha nemrég ma, tegnap, tegnapelőtt stb. Dobott le fontos dokumentumokat a számítógépére, akkor helyreállítási négyzetek, ha USB-meghajtóra menti őket.

Surface RT rendszerindítási hiba: 0xc000000d

Csak abban az esetben. Hogyan adhatjuk vissza a rendszert a Windows 7 használatával? A Windows 7 visszaállításának első módja maga az operációs rendszer. De csak akkor működik, ha a számítógép vagy a laptop bekapcsol. Nem számít, lefagy-e vagy meghibásodik, a lényeg, hogy betölthesse az asztalt.

meghosszabbítja a látás fiatalságát látásélesség egészséges embereknél

Tehát tegye a következőket: Ezt követően megkezdődik a Windows 7 rendszer visszaállítása. A művelet befejezése után a helyreállítási négyzetek vagy a laptop újraindul, és egy üzenet jelenik meg, hogy minden rendben ment.

Az Excel automatikus helyreállítási függvényeinek leírása

Ha ez nem működik, próbálja meg engedélyezni a Windows 7 helyreállítását egy másik ellenőrző pont kiválasztásával. De ebben az esetben be kell jelölnie a "Válasszon másik pontot" négyzetet, és kattintson a "Tovább" gombra.

És ezt követően kinyílik a már ismert ablak a 4. OS helyreállítás biztonságos módban Ha a számítógép vagy a laptop egyáltalán nem kapcsol be, megpróbálhatja csökkentett módban visszaállítani a Windows 7 indítását. Ehhez a számítógép bekapcsolásakor vagy újraindításakor nyomja meg többször az F8 gombot, amíg meg nem jelenik a menü. Ezután válassza ki a "Csökkentett mód" elemet, és kattintson az Enter gombra. Van azonban néhány árnyalat a Windows különböző verzióihoz.

Ezért a nehézségek elkerülése érdekében azt javaslom, hogy ismerkedjen meg a -? Várjon, amíg a számítógép vagy a laptop bekapcsol, majd hajtsa végre az előző verzióval helyreállítási négyzetek műveleteket. Vagyis a Windows 7 rendszer visszagörgetéséhez kövesse a fent leírt 1—7. És a harmadik út: helyreállítás flash meghajtóról vagy lemezről telepítési fájlokkal Ennek az opciónak a hátránya, hogy be kell írnia a Windows USB flash meghajtóra, amely a számítógépén vagy a laptopján található.

És a plusz az, hogy ily helyreállítási négyzetek megpróbálhatja visszaadni a Windows 7 rendszert, akkor is, ha a számítógép nem kapcsol be, és a biztonságos mód nem indul el. Vagyis ez az utolsó esélyed. Ha mindent jól csinált, akkor elindul egy ablak napi látás az Windows 7 telepítésével.

a látás nagyon fontos fej, ​​mint a ködben és a látásban

Várja meg az eljárás befejezését, és kattintson az "Újraindítás" gombra. Ezután azonnal vegye ki az USB flash meghajtót a csatlakozóból vagy a lemezt a hajlékonylemezbőlezután a PC-nek a szokásos módon be kell kapcsolnia. By the way, a Windows helyreállítása laptopon és számítógépen ugyanúgy történik. Így kipróbálhatja bármelyik választott módszert. Ez minden. Most már tudja, hogyan állíthatja vissza a Windows 7 rendszert. Remélhetőleg a 3 módszer egyike működni fog, és visszaállíthatja számítógépét vagy laptopját.

Rendszer-visszaállítási funkció. Amikor módosul a Windows rendszer, ez a szolgáltatás létrehoz egy rendszer-visszaállítási pontot. Előtti pillanatban. Ha a rendszer módosítása után problémába ütközik, a rendszer visszaállítási pontjaival visszaállíthatja az eredeti állapotot. Noha a Rendszer-visszaállítás nem befolyásolja a személyes fájljait, jobb, ha valami nem stimmel. Ha a rendszer nem indul el, ugorjon a hibaelhárítás szakaszra. Hozzon létre jelszó-visszaállító lemezt opcionális.

Ez akkor ajánlott, ha nemrég megváltoztatta a Windows jelszavát, mivel helyreállítási négyzetek rendszer-visszaállítási folyamat felülírhatja a jelszó megváltoztatását.

  • Mit jelent a látás mínusz egy
  • Készülékadatok helyreállítása | BlackBerry Leap
  • Távollátás vagy rövidlátás
  • A látásjavulás leírása
  • Az Excel automatikus helyreállítási függvényeinek leírása | Microsoft Docs
  • Italok a látás javítása érdekében
  • Mindenképpen helyezze át az USB-meghajtón található fontos adatait egy másik tárolóeszközre, mielőtt Surface helyreállító USB-meghajtót hoz létre a használatával.

Kattintson a "Start" gombra, és írja be a "Rendszer-visszaállítás" parancsot a keresősávba. A keresési eredmények között kattintson a Rendszer-visszaállítás elemre. Válassza ki a kívánt helyreállítási pontot.

Javítás: Probléma merült fel a helyreállítási meghajtó létrehozása közben

Alapértelmezés szerint a legújabb pontot javasoljuk. Ha másik pontot szeretne kiválasztani, kattintson a Tovább gombra. Jelölje helyreállítási négyzetek az "Egyéb visszaállítási pontok megjelenítése" jelölőnégyzetet az összes rendelkezésre helyreállítási négyzetek visszaállítási pont megtekintéséhez.

Soha nincs sok helyreállítási helyreállítási négyzetek, mivel a rendszer automatikusan helyreállítási négyzetek a régi helyreállítási pontokat. Minden egyes helyreállítási ponthoz talál egy leírást a létrehozás okáról.

A visszaállítási pont kiválasztásával kattintson az Érintett programok keresése elemre. Megjelenik azon programok és illesztőprogramok listája, amelyeket a rendszer-visszaállítás eredményeként eltávolítanak vagy újratelepítenek. A visszaállítási pont létrehozása után telepített programok eltávolításra kerülnek, és a visszaállítási pont létrehozása után eltávolított programok helyreállítási négyzetek.

A rendszer-visszaállítási folyamat megkezdése előtt ellenőrizze a rendszer eredményeként végrehajtott módosításokat. Ezután kattintson a "Befejezés" gombra a helyreállítási folyamat elindításához. Várja meg a helyreállítási folyamat befejezését. A számítógép újraindul és elindítja a rendszer-visszaállítási folyamatot, amely legalább néhány percet igénybe vesz.

rövidlátás, hogyan gyógyuljon meg coraxan és látás

Amikor a javítási folyamat befejeződött, a Windows elindul, és megjelenik egy üzenet arról, hogy a javítás sikeres volt. Ellenőrizze, hogy a probléma megoldódott-e. Ha nem, akkor állítsa vissza újra a rendszert egy helyreállítási négyzetek helyreállítási ponttal. Ha a számítógép teljesítménye csak a rendszer-visszaállítás következtében romlott, visszavonhatja az utolsó visszaállítást.

Ehhez indítsa el a Helyreállítási négyzetek segédprogramot, és válassza a "Rendszer-visszaállítás megszakítása" lehetőséget. Hibaelhárítás Győződjön meg arról, hogy a Rendszer-visszaállítás engedélyezve van.

Ha a Rendszer-visszaállítás nem indul el, ellenőrizze, hogy ez a funkció engedélyezve van-e.

A nem mentett Word-dokumentumok biztonsági mentése és visszaállítása a Windows 10 rendszeren

Futtassa a Rendszer-visszaállítást a parancssorból, ha a Windows nem indul el. Indítsa újra a számítógépet, és tartsa lenyomva az F8 billentyűt. Megnyílik az Advanced Boot Options menü. Ebben a menüben válassza a "Csökkentett mód parancssorral" lehetőséget. A Windows letölti a szükséges fájlokat, és megnyit egy parancssort. Írja be az rstrui.

  1. A változásról további információért olvassa el ezt a blogbejegyzést.
  2. Látásvizsgálati tesztek
  3. Vizuális anyag látássérüléshez

A Rendszer-visszaállítás segédprogram elindul. Kövesse a fenti utasításokat a rendszer visszaállításához. Rendszer-visszaállítás csökkentett módból történő végrehajtása esetén nem tudja visszavonni a visszaállítást.

Futtassa a segédprogramot a merevlemez problémáinak ellenőrzéséhez. A meghibásodott merevlemez rendszer-helyreállítási problémákat okozhat.

ahogy látó ember látja elolvashatja a szemész tanácsát a metrón

Kattintson a "Start" gombra, kattintson a jobb gombbal a "Parancssor" elemre, és válassza a "Futtatás rendszergazdaként" lehetőséget. Erősítse meg a számítógép újraindítását.

A merevlemez-ellenőrző segédprogram megvizsgálja a lemezt hibák után, és megpróbálja kijavítani azokat, mielőtt a Windows elindul.

hogy a látás ne romoljon tovább helyreállítási négyzetek

A módszer akkor megfelelő, ha a rendszer stabil elindul és beleértve a pontok létrehozásának funkciója felhasználói beavatkozás nélkül, vagy van egy biztonsági másolat, amelyet maga a rendszer gyűjtött. A folyamat elindításához meg kell nyitnia egy speciális szoftver segédprogramot.

A futtatásához kövesse az utasításokat: A kinyílt ablakban válasszon lemeztvédve az adatvesztés ellen. Általában azt a kötetet választják, amelyre az operációs rendszer telepítve van.

Top 10 Facts - Unsolved Mysteries [Part 1]

Ezután meg kell nyomnia a gombot "Felépülés Megnyomjuk a gombot További"És látunk egy menüt, amelyben válassza ki a pontot felépülés. A menü azokat tartalmazza, amelyeket maga az operációs rendszer hozott létre.

Rendszer újraindul és a visszagörgetés megtörténik. Emlékeztetni kell arra, hogy a visszagörgetés után a jelszóamelyet akkoriban használtak.

A bejárattal kapcsolatos problémák elkerülése érdekében ellenőrizze, hogy van-e hasznosság jelszó visszaállítása Mikor fog történni visszatérés OS az előző helyreállítási négyzetek, az előző pontok eltűnnek, de megjelenik egy új, közvetlenül a visszaállítási kísérlet előtt létrehozott. Visszatérés az eredeti beállításokhoz Ha tételek felépülés hiányoznak, vagy a korábbi állapotokhoz való visszatérés nem segített, akkor érdemes megpróbálni helyreállítási négyzetek a PC-hez gyári állapot.

Gyakran a legtöbb Windows laptop rendelkezik ezzel a lehetőséggel, verziótól függetlenül, az utasításokat a gyártótól találja. Ha te vagy a tulajdonos helyhez helyreállítási négyzetek A Windows 7 telepítésével rendelkező számítógép nem valószínű, hogy a módszer működni fog, mivel általában ebben az esetben az operációs rendszerhez lemezre van szükség.

A lemez szinte bármilyen külső adattároló lehet, akár USB flash meghajtó is.

4 látomás hány dioptriát látás gyógyszerre

Mert teremtés helyreállítási adathordozóra kell menni kezelőpanelés a "kategóriában rendszer és biztonság"Válassza ki az elemet" Számítógépes adatok archiválása". Ezt követően kattintson a " Hozzon létre helyreállítási lemezt". Az új ablakban válassza ki a használni kívánt meghajtót, majd kattintson a " Lemez létrehozása». Most mindig lehetősége lesz megoldani a rendszerproblémákat a teljes újratelepítés igénybevétele nélkül. Hozzon létre egy képet Ez a módszer azok számára is alkalmas, akik elvesztették az OS indításának képességét, fontos kitüntetések ez az előző lehetőség az, hogy a teljes kép helyreállítási négyzetek, abszolút minden helyreállítási négyzetek beállítás, fájl és alkalmazás visszaáll.

Ajánlott helyreállítási négyzetek készítsen képet, amikor az összes alapvető illesztőprogram és program a számítógépen van, helyreállítási négyzetek nincs külön szoftver. Kép létrehozásához kövesse az előző módszerben leírt utasításokat.