Gyors látásjavítás


gyors látásjavítás

Supracor eljárás Supracor eljárás — minden, amit tudnia kell Jelenleg a Supracor eljárás a világ egyik legmodernebb lézeres kezelése, amely sikeresen orvosolja az öregszeműség gyors látásjavítás vagyis a presbyopia — kellemetlen tüneteit. Ezzel a kezeléssel búcsút inthet az olvasószemüvegének. Segítségével mindkét szemen változó törőerejű felszínt alakítunk ki, így gyors látásjavítás szem azonos módon látja, érzékeli a világot.

gyors látásjavítás

Igazi újdonság a SUPRACOR lézeres eljárásban, hogy a szaruhártya fénytörését különböző mértékben gyors látásjavítás meg, a szaruhártya közepétől kifelé haladva. Ez teszi lehetővé, hogy látása közelre, köztes távolságra, illetve távolra is kiváló legyen. Jelentkezzen, és többé nem lesz szüksége az olvasószemüvegére!

gyors látásjavítás

A közeli látás olyan rendkívüli mértékben javul, hogy a szemüveget legtöbb helyzetben már nem kell hordani, sőt, sokaknak többé egyáltalán nincs is rá szüksége. A látásjavulásnak köszönhetően szinte azonnal visszatérhet a mindennapi tevékenységekhez. Ön csak annyit fog észrevenni, hogy újra rácsodálkozik a világ szépségére, szemének megerőltetése nélkül.

gyors látásjavítás

Ha látásproblémájára időtálló megoldást szeretne, akkor a Supracor kezelésnél keresve sem talál jobbat. A Supracor eljárás ugyanis egyenlő a gyors, hatékony és fájdalommentes gyógyulással, valamint az életminőség javulásával.

Jelentkezzen most alkalmassági vizsgálatunkrahogy szemére szabott kezelésünkkel átélhesse az éles látás örömét! Jelentkezzen, mindössze egy perc!

gyors látásjavítás