Gyermekek látáskorrekciója, Gyermekek szemüvege – Írisz Optika Zalaegerszeg


Szemvizsgálat már gyermekkorban - Mikor vigyük el őket először? Ám pontosan nem tudjuk, mikor kell először szemvizsgálatra vinni a picit.

Bakos Márta szemész szakorvos dr. Bakos Márta Az Optokid Gyermekszemészet és Binokuláris Látáscentrum szemész és gyerekszemész szakorvosa Polateszt vizsgálat, kancsalságlátáskorrekció, gyulladásos panaszokkettőslátás, migrénes fejfájás diagnosztizálása, kezelése.

gyermekek látáskorrekciója myopia és hyperopia mínusz plusz

Bakos Márta rendelése elérhető a koronavírus-járvány idején is! Általános szemészeti gyakorlatomat Tatabányán, a megyei kórház nagyforgalmú szemészeti osztályán és szakrendelőjében, valamint a budapesti Szent István Kórház szemészeti osztályán és a Központi Honvéd Kórház szemészeti osztályán szereztem.

Támogasd a Qubit munkáját! Egyre gyakoribb a rövidlátás, a Távol-Keleten már-már járványszerűen gyakori  ez a látászavar: becslések szerint a kínai kamaszok és fiatal felnőttek 90 százalékának életét nehezíti.

Gyermekszemészeti gyakorlatomat a Logodis hagyományokon működő Budai Gyermekkórház gyermekszemészeti szakrendelőjében és a Pálfia szemészeti magánrendelőben végeztem. S ez utóbbi helyen tettem szert tapasztalatra a gyermekek látáskorrekciója kancsalság vizsgálatára kifejlesztett Polateszt vizsgálatban is.

gyermekek látáskorrekciója a technológia hatása a látásra

A dyslexia, tanulási vagy viselkedési zavarok miatt megfigyelés, illetve fejlesztés alatt álló gyermekeket gyakran prizmás szemüveg felírásával segítem az éles látáshoz. Az OptoKid Gyermekszemészet és Binokuláris Centrumban jól felszerelt környezetben és kiváló szakmai teamben végzem ezt a speciális vizsgálatot a napi gyakorlatban jelenleg is.

Reggeli gerincátmozgató torna

Szemészeti tevékenységem a felnőtt betegek vizsgálatára is kiterjed. Ebben az életkorban gyermekek látáskorrekciója migrénes fejfájás, a kettőslátás, vagy az olvasási nehézség okát a rejtett kancsalság jelentheti.

gyermekek látáskorrekciója kenőcsök a látás helyreállításához

Továbbá agyi keringési történések után, és pajzsmirigybetegség esetén fellépő kettőslátás kezelésében is eredményes lehet a Polateszt vizsgálat, a rendelt prizmás szemüveg csökkentheti-megszüntetheti a régóta fennálló, az életminőséget erősen befolyásoló panaszokat. Angolul beszélő páciensek ellátását is vállalom. Ügyfélszolgálatunk — óráig hívható.

Még az összes szempontból kijelölt lencsék esetleg nem alkalmasak a gyermek számára, ebben az esetben szükség van az orvos látogatására a méret és az egyéb árnyalatok beállításához. Kontaktlencse gyerekeknek: hogyan válasszuk ki őket? Helló, kedves barátaim! Sokan választják a látáskorrekció módját - szemüveget vagy lencsét - hogy előnyben részesítsék az utóbbit. Én magam, a gyermekek látáskorrekciója években, két évvel ezelőtti lelkes ellenfél vagyok, megkaptam a munkámat, eldöntöttem egy kísérletet, és soha nem bántam meg.