Áfonya látásjavító


Szemtorna A minden nap elvégzett pár perces szemtorna csodákra képes, a szemizmok rendszeres tornáztatásával lassítható és megelőzhető a szem romlása és különböző elváltozásai. Ugyanezt végezzük el a tükrözött Z betű vonalát követve tizenötször.

áfonya látásjavító

Ismételjük N betűvel, majd tükrözve. Végül pedig végezzük el M betűvel is a gyakorlatot, tükrözéssel együtt.

áfonya látásjavító

Amit ne tegyünk: Ha tehetjük, kerüljük a monitor és a TV egész napos bámulását. Pislogjunk sokat.

Mit  is kell erről tudni? A fekete áfonya a hangafélék családjába áfonya látásjavító növény, konkrétan egy kékes-fekete bogyót termő bokor. Az érett gyümölcs fő hatóanyaga a mirtillin antocián néven ismert flavonoid, mely egyfajta antioxidáns, megköti  szabad gyököket, sejtregeneráló hatású. Látásra gyakorolt kedvező hatására egy francia kutató lett figyelmes, aki a 2. Állítólag javítja a vér- és oxigénellátást a szemben, megfogja a szabad gyököket, erősíti a kollegén szerkezetét, a kötőszöveteket, javítja a szem állapotát pl.

A pislogás lehetővé teszi a szemhéjnak, hogy hasznos könnyréteggel vonja be a szemeket, melyek kulcsfontosságúak ahhoz, hogy a szem folyamatosan tisztuljon, és egészségesen nedves maradjon. Ha huzamosabb ideig voltunk kénytelenek közelre nézni, akkor néha emeljük fel tekintetünket és nézzük el a távolba, majd újra vissza.

áfonya látásjavító

Ismételjük meg többször. Csukjuk be néha a szemünket úgy, hogy teljes sötétségben legyünk — áfonya látásjavító el tenyerünkkel minden fényt, a szem ugyanis csak ebben az állapotban tud teljesen ellazulni.

  • A látvány legérdekesebb képei
  • Kori jellemzői
  • Látásjavító ételek
  • Hogyan lehet a legjobban helyreállítani a látást
  • Áfonya a látás mézzel
  • Osztályok a látáshoz
  • Színes látás helyreállítása

Íriszdiagnosztika Érdemes az íriszdiagnosztikával is foglalkoznunk, ennek segítségével ugyanis meglepő pontossággal megállapíthatóak szervi elváltozásaink, gyulladásaink, problémáink. Az íriszdiagnosztika szerint ugyanis szemünk szivárványhártyájának felületén, azaz az íriszen az egész test minden szerve leképeződik.

Így a színeződésbeli mintázatok alapján leolvashatóak nem áfonya látásjavító a szervi betegségek, de a hajlamok is, így nem csak gyógyulásra, de megelőzésre is használhatjuk az alternatív tudomány e módszerét.

áfonya látásjavító

Látásjavító turmix: A látás javulását, a szem betegségeinek megelőzését támogató növényeket, gyümölcsöket egy koktélba mixelve egy erőteljes hatású látásjavító turmixot kapunk.